Dames- en herentoernooi

De dames en de heren spelen ieder in een eigen poule. Daarom heet het ook het ‘Dames- en herentoernooi’, een jaarlijks terugkerend evenement; dit keer met 33 deelnemers.Het weer: als Ad de Veth niet meedoet kun je er donder op zeggen dat het weer bijlange niet zo mooi is dan wanneer hij wèl aanwezig is. Desalniettemin viel het alles mee. Behalve een paar druppeltjes is het de hele dag goed te doen geweest. De wedstrijden: spannend met verrassende winnaars en talenten (Mariet Bax en Adrie van Oosterhout) die zich deze dag bevestigden. Ook met deelnemers waarvan je niet verwacht dat ze met nog 3 boules in de hand ‘het punt pakken’. Dat bevestigt maar weer eens hoe graag sommige van onze leden de wedstrijd naar zich toe willen trekken.
De uitslagen dan. Bij de dames werd Wil Wortel 3e, José van Groesen 2e en werd Mariet Bax met vier gewonnen wedstrijden winnares. Gezusterlijk eerste en tweede dus.
Bij de heren werd Ad Musters 3e, Leo Vermeulen 2e en was Adrie van Oosterhout, ook met vier gewonnen wedstrijden de sterkste.
Niet alleen voor de leden op de plaatsen 1 t/m 3 waren er prijzen. Voor de dames waren er drie linnen tassen beschikbaar gesteld door Corry Rommens in diverse thema’s door haar beschilderd. Wannahaves dus.
Al met al een zeer geslaagd toernooi dat met betere weersvooruitzichten waarschijnlijk iets meer deelnemers had opgeleverd.

-----------------------------------------------------------------------------