Snerttoernooi

Wat is er mooier op zo’n zonnige winterdag dan een snerttoernooi. 36 Leden konden dus niets mooiers verzinnen en zijn vol goede moed aan dit toernooi begonnen. Vier ronden mêlee; na de eerste ronde een verwarmend kopje koffie of thee en na de tweede ronde een kom snert, roggebrood met spek en een flink stuk rookworst.

Een deel van de aanwezigen heeft hiervan binnen bij de kachel genoten en een ander deel heeft heerlijk in het zonnetje de soep en bijbehorende accessoires genuttigd.

Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan.

Na die vier rondes heeft de wedstrijdleiding de eindstand op kunnen maken. Frie de Been is met vier winstpartijen en 27 pluspunten 1e geworden. Met slechts één pluspuntje minder werd Rian Vervuren 2e en Paul Plasmeijer moest genoegen nemen met de 3e plaats omdat hij op zijn beurt weer één pluspuntje minder had dan Rian.

Een tegoedbon, blauwe druifjes, chocomel met slagroom, bloemenvazen  en rookworsten: dat waren de keuzes uit het prijzenpakket. Ieder nam zijn deel.

Dank aan Tonnie Segeren en Marij Boelaars voor de heerlijke erwtensoep, Ad en Ad voor de wedstrijdleiding en de deelnemende leden voor hun inzet.


-----------------------------------------------------------------------------