Tête à tête toernooi

Het tête à tête toernooi: je hoeft er niet zo vroeg voor uit je bed als voor het dauwtrappen, de prijzen vindt je niet op de kramen van de jaarmarkt in Den Hout en de muziek bij het Jazz Festival klinkt stukken minder dan het geluid van een carreau. Dat waren voldoende redenen om 28 leden naar onze boulebanen te lokken. Met 28 deelnemers weliswaar 2 minder dan vorig jaar, maar desalniettemin niet minder gezellig, mede dankzij het mooie weer.
Eén tegen één partijen blijken een
 stuk vlotter te verlopen dan de doubletten zodat Ad Musters (de wedstrijdleider) heeft voorgesteld om geen 4, maar 5 partijen te spelen. Het computerprogramma voorziet in een tussentijdse wijziging dus zo gezegd zo gedaan.
Na deze 5 partijen heeft Ad de eindstand op kunnen maken. Drie mensen hadden vijf partijen gewonnen zodat uiteindelijk het aantal ‘pluspunten’ de rangschikking bepaalde. Paul Plasmeijer werd derde, Theo Lammers tweede en winnaar van dit toernooi is Johan Bax geworden.
Geen foto van de drie eerst geëindigden maar een groepsfoto van alle deelnemers omdat Diny en Ad er voor hadden gekozen om iedereen in de prijzen te laten vallen.

Een koffiedienst was niet voorzien maar dankzij de bereidwilligheid van diverse leden was er altijd wel iemand om voor de koffie e.d. te zorgen.

-----------------------------------------------------------------------------